Credite de 1,4 milioane de la CARP

Hila Ovidiu

Record de imprumuturi la CARP! Pensionarii au creditat in total 1,4 milioane de lei. Banii au fost folositi fie pentru tratamente mediale fie pentru amenajarea locuintelor.

Dupa un inceput de an in care pensionarii au incercat pe cat posibil sa se  tina departe de credite si datorii, luna martie vine cu explozie a numarului de imprumuturi la CARP. Din varii motive, 450 de sibieni de varsta a treia au creditat de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor aproximativ 1,4 milioane de lei. Reprezentatii CARP spun ca cei mai multi imprumutati au solicitat sumele pentru tratamente medicale, pentru renovarea locuintelor sau campaniile agricole de primavara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Educatia are nevoie de reforma din temelii nu doar de modificarea catorva articole!

Ministerul Educatiei vrea sa modifice din nou curricula scolara. Astfel elevii ar putea avea mai multe materii optionale si …mai putine ore de limba romana. Dascalii spun insa ca modificarea catorva ore din orar nu va rezolva problemele actuale ale sistemului educational. In incercarea de a imbunatati invatamantul romanesc reprezentantii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro