COVID 19, la nivelul judeţului Sibiu

stiri redactie

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 652de persoane (dintre care 607 adulți și 45copii).Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 484de persoane, iar 52persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea un număr total de 4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externat, până în prezent.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 869persoane izolateși 18persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 102de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de43 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 112de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 29 iunie, polițiștii sibieni au verificat 763 de persoane și 4 SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Efectivele Poliției Locale au verificat 197 de persoane și au aplicat o sancțiune contravențională cu avertisment unei persoane pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție, în mijlocul de transport în comun, pe toată durata călătoriei. 

Instituția Prefectului Județul Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Finalizarea contractului “Fazarea Proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov”

În data de 30 iunie s-a încheiat perioada de implementare a contractului “Fazarea Proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov”, cod SMIS 2014+106454, cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Contractul implementat de Apă Canal Sibiu S.A.  a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro