Copil inecat

Hila Ovidiu

Sfarsit de saptamana tragic pentru o familie din localitatea Brateiu. Mezina, o fetita de 4 ani si-a pierdut viata dupa ce s-a inecat in raul Tarnava Mare. Parintii se pregatesc de inmormantare dar in acelasi timp sunt cercetati de politie pentru neglijenta.

Fetita impreuna cu cei 3 frati ai ei au fost impreuna cu tatal lor, la rau.  Copila, a ramas  in grija unui satean, in timp ce tatal impreuna cu ceilalti doi copii, au plecat spre casa. Abia cand a ajuns la domiciliu,  tatal minorei a aflat ca prietenul sau nu mai gaseste fetita. Acesta s-a intors la rau, si agasit-o in apa, dar, fara suflare. O ambulanta a ajuns imediat la fata locului dar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.   Politistii au inceput o ancheta in acest caz pentru a stabili cum s-a produs incidentul. Tatal fetitei este acum acuzat de neglijenta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Casierita talharita

Casierita unei benzinarii din Sibiu a fost talharita. Luni dimineata, sub amenintarea unui cutit ea a fost nevoita sa scoata toti banii din casa de marcat. Hotul a pus banii intr-o plasa si a fugit. Luni dimineata la ora 7 si jumatate un  barbat inarmat cu un cutit a intrat, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro