Copil de 11 luni bolnav de gripa porcina

Hila Ovidiu

Un nou caz de gripa porcina a fost confirmat la Sibiu. Victima este un copil de 11 luni din localitatea Vale. Acesta este insa acum in afara oricarui pericol. Alte 2 probe sunt la momentul de fata in curs de investigare. Printre acestea se numara si cea recoltata de la un medic chirurg din judet. Starea de sanatate a acestuia este destul de grava.

Numarul suspiciunilor de gripa a scazut cu 7 cazuri fata de saptamana anterioara. Incidenta a fost de 4 la 10 mii de locuitori. Din cele doua probe de gripa care au fost in lucru una a venit pozitiva pentru virus pandemic. Victima este un copil de 11 luni din localitatea Vale. Saptamana aceasta au intrat in lucru inca 3 probe. Pentru una dintre ele rezultatul a venit negativ iar celelalte doua sunt inca in analiza. Numarul cazurilor de gripa de la Sibiu a ajuns saptamana aceasta la 18. Dintre acestea 16 au ca diagnostic virusul pandemic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inchis pentru tentativa de omor

Un barbat de 48 de ani va merge dupa gratii pentru tetativa de omor. Acesta a fost condamnat la 7 ani si 10 luni de inchisoare dupa ce in 2014 a dat foc unui alt om si a incendiat obiecte aflate in incinta unei societati comerciale. Barbatul a fost prins […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro