Controale OPC

Hila Ovidiu

Prestatorii de servicii de estetica si igiena personala au fost luati la bani marunti de inspectorii OPC. Acestia au efectuat controale la 21 de astfel de operatori economici si au acordat amenzi in valoare de 20.000 de lei.

Odata cu venirea primaverii, doamnele si domnisoarele frecventeaza parca mai intens saloanele de coafura, cosmetica  si intretinere corporala. La acest lucru s-au gandit si inspectorii OPC Sibiu si au desfasurat ample controale la prestatorii de servicii de estetica si igiena personala. Iar neregulile nu au intarziat sa apara. Inspectorii au verificat 21 de astfel de operatori economici, iar 5 dintre acestia au fost amendati. Una dintre cele mai grave abateri constatate, este utilizare de produse expirate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Casa arsa din temelii

O familie sarmana din localitatea Prislop a ramas pe drumuri, dupa ce casa din chirpici in care locuiau a ars din temelii. Din fericire toti membrii familiei au reusit sa se salveze la timp din ghearele focului. O casa din chirpici din localitatea Prislop a ars din temelii din cauza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro