Controale la Sibiu

Hila Ovidiu

Corpul de Control al Primului Ministru face verificari la Sibiu. Printre institutiile vizate se zvoneste ca ar fi si Primaria Sibiu. Reprezentantii Guvernului au anuntat insa printr-un comunicat de presa ca actiunea de control are loc de fapt la ANRP si ca, da, este vorba si despre imobile din Sibiu.
gata

indeControalele au fost demarate la inceputul saptamanii la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. La baza acestei actiuni au stat informatii care se refera la acordarea de despagubiri cu masuri reparatorii in favoarea cesionarilor pentru imobile situate pe raza mai multor unitati administrativ-teritoriale inclusiv din municipiul Sibiu. Prin acest control se verifica respectarea prevederilor legale in procesul de aplicare a despagubirilor. Se are in vedere si regimul juridic al unor imobile preluate abuziv in perioada 6 martie-22 decembrie 1989. Se fac verificari pentru perioada 1 ianuarie 2010-31 decembrie 2010. Reprezentantii Guvernului au mai mentionat si ca in situatia in care specialistii care efectueaza controlul constata ca anumite acte sau operatiuni au fost initiate anterior datei de 1 ianuarie 2010 si si-au produs efectele ulterior datei de 31 decembrie 2010 este posibil ca perioada supusa controlului sa fie extinsa. La acest moment actiunea de control este in plina desfasurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul in straie de sarbatoare

Sibiul imbraca deja haine de sarbatoare. In centrul orasului s-a trecut la montarea iluminatului festiv. Luminitele vor fi pornite odata cu deschiderea Targului de Craciun. Sibiul se pregateste deja de sarbatoarea Nasterii Domnului. In Piata Mare a orasului a inceput montarea cupolei formate din led-uri. Pana la deschiderea Targului de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro