Controale la restaurante si pensiuni

Hila Ovidiu

Cei care au ales pentru petrecerea de Revelion restaurante si pensiuni pot sa manance linistiti tot ceea ce li se pune pe masa. Inspectorii OPC alaturi de cei de la Directia de Sanatate Publica au controlat mai toate unitatile de profil. Acestia s-au asigurat ca mancarea este tinuta inconditii optime de igiena, se afla in termen de garantie si poate fi servita oricand.

In aceasta luna inspectorii OPC au luat la bani marunti toate unitatile care comercializeaza alimente sau care le utilizeaza pentru prepararea meselor festive. De asemenea au fost controlate si pensiunile. Controalele vor continua pana la finele anului. De asemenea vor fi controlate si zonele de agrement.Controalele au vizat carnea, preparatele din carne, produsele de patiserie si alte tipuri de alimente. S-a avut in vedere modul de depozitare al alimentelor, modul de preparare, termenele de valabilitate sau calitatea alimentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cercetati pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Pentru unii sibieni petrecerea de Craciun s-a intins pana spre sfarsitul saptamanii. Este si cazul a doi soferi care au fost prinsi beti la volan. Din pacate pentru ei, chefuiala s-a lasat cu dosar penal. Vorbim despre doi barbati cercetati penal pentru conducere sub influenta consumului de alcool. Primul dintre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro