Controale ITM

Hila Ovidiu

16 operatori economici care isi desfasoara activitatea in domenii cu potential risc de explozie au fost controlati de catre Inspectorii de Munca. In urma controalelor au fost descoperite nereguli pentru care s-au aplicat masuri de remediere si chiar amenzi.

Campania de control in unitatile cu risc de producere a exploziilor s-a derulat la nivel national. In judetul nostru au fost controlati operatorii care au ca activitate silozurile de cereale, fabricile de nutreturi combinate, fabricile de bauturi alcoolice, de mobila sau unitatile de distributie a combustibililor si produselor derivate din acestia. In timpul controalelor inspectorii de munca au urmarit felul in care angajatorii si angajatii respecta prevederile din domeniul sanatatii si securitatii in munca in scopul prevenirii producerii evenimentelor in timpul activitatilor la locurile de munca si posturile de lucru. Pentru cele 55 de neconformitati depistate inspectorii de munca au aplicat mai multe avertismente, masuri de conformare si o amenda in valoare de 4 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie, RADAR!!!

Politistii rutieri ies in weekend in strada. Si nu oricum ci cu toate aparatele radar din dotare! Vizati sunt toti soferii care incalca regulile de circulatie. In oras politistii rutieri vor pandi atat soferii care nu acorda prioritate pietonilor cat si pietonii care traverseaza neregulamentar. Si unii, si altii se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro