Controale in unitatile de producere a energiei electrice

Hila Ovidiu

Unitatile de producere si distributie a energiei electrice din judetul nostru au fost controlate de catre inspectorii de munca. Nu au fost date amenzi ci doar avertismente si masuri de remediere.

De la inceputul anului si pana in prezent la nivel national s-a desfasurat o actiune de control privind respectarea prevederilor legale in domeniul sanatatii si securitatii in munca la unitatile de producere si distributie a energiei electrice. In urma controalelor inspectorii de munca au constatat ca domeniul electricitatii este unul dintre cele mai bine puse la punct din integ sistemul de munca. Dovada sta faptul ca nu au fost date amenzi ci doar avertismente. Avertismentele au fost aplicate unitorilor in care s-au constatat deficiente privind lucrarile de mentenanta din cadrul parcurilor fotovoltaice sau absenta partiala a masurilor de prim ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iarna ingheata angajarile

Inceputul de luna le aduce putin peste 900 de oferte de angajare celor aflati in cautarea unui loc de munca. Desi reprezentantii firmelor se plang ca nu gasesc potentiali angajati calificati, cele mai multe posturi vacante se adreseaza necalificatilor. Peste 100 de locuri de munca vacante sunt pentru muncitori calificati. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro