Controale in transporturi

Hila Ovidiu

Transportatorii la raport. Cei de la ITM impreuna cu Inspctoratul de stat pentru controlul in tranportul rutier au luat la bani marunti toate firmele de transport pentru a vedea daca se respecta prevederile privitoare la inchierea si executarea contractelor de munca dar si a timpului de munca si odihna a conducatorilor auto. S-au dat sanctiuni pe banda rulanta si in cazurile grave amenzi de sute de mii de lei.

transport

Campania se desfasoara in doua etape. Prima dintre ele a avut loc deja iar cea de-a doua va fi demarata de la 1 octombrie si va dura pana in 28 noiembrie. Campaniile se desfasoara impreuna cu Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier si au ca scop controlul privind modul in care se respecta timpul de munca si de odihna al angajatilor, formele de munca ale acestora sau echipamentele destinate transportului. In prima etapa a campaniei la Sibiu au fost facute 13 controale atat la sediul firmelor cat si in trafic. In domeniul relatiior de munca au fost dispuse 27 de masuri, s-au dat 10 sanctiuni si 4 amenzi in valoare de 4 mii de lei. in domeniul securitatii si sanatatii in munca s-au dispus 31 de masuri au fost alicate 31 sanctiuni si 5 amenzi in valoare de 14 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In asteptarea vaccinului

Sibiul a ramas din nou fara vaccinuri pentru copiii nou nascuti. Lipsesc vaccinul BCG si cel pentru Hepatita B Pediatric. Nu e prima oara si probabil nici ultima cand la Sibiu se termina vaccinurile pentru bebelusi. Noroc ca stocurile par sa fie refacute destul de curand. Sau cel putin asa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro