Controale in statiunile de agrement

Hila Ovidiu

Inspectorii DSVSA Sibiu au desfasurat in ultimele saptamani o serie de controale la unitatile de alimentatie publica din judetul Sibiu. Pentru deficientele constatate inspectorii au acordat 6 amenzi in valoare de peste 6.000 de lei.

In plin sezon estival, inspectorii din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu, au continuat controalele in locatiile cu activitate turistica care functioneaza in statiunile din judet, respectiv la restaurante, pensiuni, cofetarii, baruri, unitati de tip fas-food, tonete, chioscuri. In cea de-a doua jumatate a luniii au fost verificate 63 unitati de alimentatie publica, 12 laboratoare de cofetarie, patiserie, 18 chioscuri si tonete din aceste zone, iar neregulile nu au intarziat sa apara. Pentru deficientele constate inspectorii DSVSA aplicat 6 amenzi in valoare de 6.000 lei responsabililor a trei restaurante, doua unitati fas-food si un bar, iar alti 6 operatori economici au fost avertizati. Inspectorii avertizeaza ca astfel de controale se vor desfasura si in perioada urmatoare.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii rutieri se pregatesc pentru concediile romanilor de peste hotare

Luna august este luna concediilor pentru romanii care traiesc si locuiesc peste hotare. In aceasta luna acestia se intorc in tara pentru a se relaxa alaturi de familie si, de foarte multe ori, merg fara oprire mii de kilometri, pentru a ajunge mai repede acasa. Pentru a preveni accidentele provocate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro