Controale de sarbatori

Hila Ovidiu

Fiscul da iama in comercianti la inceputul lunii decembrie. Reprezentantii Directiei Generale Antifrauda vor efectua pana in 4 decembrie o actiune de control la nivel national. Vizati sunt in special cei care vand produse specifice sarbatorilor de iarna.

Reprezentantii ANAF mai spun si ca aceste controale din primele 4 zile ale lunii reprezinta doar preambulul actiunilor de control ce vor avea loc pe parcursul intregii luni. Controalele vin ca urmare a intensificarii activitatilor economice sprcifice sarbatorilor de iarna. Inspectorii ANAF vor veghea mai ales in zonele cunoscute ca fiind cu risc de fraude fiscale sau vamale. De asemenea vor fi urmarite fluxurile de bunuri provenite din achizitii intracomunitare sau din import cu accent pe comportamentul fiscal al destinatarilor inscrisi pe documentele de transport, provenienta a marfii dar si a documentelor necesare intrarii sau iesirii din vama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu lasati copiii sa cumpere sau sa utilizeze pirotehnice

Politistii continua si in iarna 2016 campoania nationala „Foc de Artificii” pentru verificarea legalitatii operatiunilor cu articole pirotehnice desfasurate de persoanele fizice sau juridice. Pentru a preveni eventualele situatii neplacute parintii sunt sfatuiti sa nu le cumpere celor mici articole pirotehnice iar daca vad pe strada comercianti de astfel de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro