Controale de Pasti

Hila Ovidiu

46 de controale,peste 30 de sanctiuni dintre care 14 amenzi, toate aplicate  intr-o singura saptamana. Este rezultatul controalelor realizate de catre Inspectia de Control in Sanatate Publica in ultima perioada. Amenzie aplicate au fost de 200 de cateva sute de mii  de lei.

Inspectorii DSP au fost in alerta maxima inainte de Pasti dar si in perioada sarbatorilor pascale. Acestia au luat la bani marunti toate pietele si mai multe societati comerciale. Cei care nu respectau normele de de sanatate publica au fost sanctionati cu avertismente si amenzi. Cele mai multe nereguli constatate au fost legate strict de igiena, de pastrarea si depozitarea alimentelor dar si de termenul de valabilitate al produselor. Controalele vor continua si in saptamanile urmatoare cand inspectorii DSP vor verifica daca cei care au fost avertizati s-au pus la punct cu noile norme de sanatate publica.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avalansa la Urgente, de Pasti

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu s-au confruntat cu peste 320 de cazuri in primele doua zile de Pasti. Desi in acest an sibienii au fost mai cumpatati in ceea ce priveste consumul de alcool si alimente, la Urgente au ajuns […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro