Contracte semnate

Hila Ovidiu

Laptele si cornul vor ajunge inca din prima zi de scoala la elevi. Este probabil primul an in care la Sibiu contractele sunt incheiate cu furnizorii inainte de a suna primul clopotel. Peste 43 de mii de elevi vor beneficia de cele doua produse alimentare.

lc

Noul an scolar ii va gasi pe elevii sibieni cu lapte si corn pe mese inca din prima zi de scoala. Contractul de furnizare a fost deja semnat cu o firma din campina. Licitatia a avut loc luna trecuta prin SEAP. Contractul are o durata de 177 de zile incepand cu 15 septembrie 2014 si va dura pana in 19 iunie 2015. are o valoare de peste 6 milioane de lei fara tva. Valoarea unui pachet de lapte plus corn este de 79 de bani fara tva. Vor beneficia de el 43.410 scolari. Firma castigatoare are obligatia de a furniza zilnic fiecaruia dintre cei peste 40 de mii de elevi si prescolari cate 200 de mililitri de lapte pasteurizat si un produs de panificatie de 80 de grame. Transportul si distributia se vor face bisaptamanal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prudenta=Siguranta

8 accidente grave in doar 4 zile. In majoritatea evenimentelor rutiere a fost vorba despre exces de viteza. Politistii recomanda tuturor participantilor la trafic prudenta maxima. 7 dintre cele 8 accidente au avut loc doar in weekend. De vina in majoritatea cazurilor a fost neatentia soferilor si viteza excesiva. Pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro