Contract semnat pentru modernizarea a 10 strazi

Hila Ovidiu

Aproape 7 milioane de lei. Atat va plati municipalitatea pentru modernizarea a 10 strazi. Acestea sunt situate in zona Terezian-Viile Sibiului. Lucrarile vor dura aproape 3 ani.

indexVor intra in lucru strazile Crisului, Odessa, Viile Sibiului, Traian Demetrescu, Ghetariei, Muresului, Bujorului, Ecaterina Teodoroiu, Petru Maior si Laptariei. Valoarea totala a contractului incluzand proiectarea este de peste 6,7 milioane de lei, suma la care se adauga si TVA. Prima etapa, cea de proiectare va dura 3 luni de zile iar lucrarile efective vor putea incepe abia dupa realizarea proiectului. Se estimeaza ca modernizarea celor 10 strazi va dura aproximativ 30 de luni. Pe Odessa si Petru Maior se va interveni la retelele de apa, canalizare menajera, pluviala si amenajare de carosabil si trotuare. Pe Crisului, Bujorului, si Ecaterina Teodoroiu se va interveni pentru retele de apa si canalizare unitara iar mai apoi pentru carosabil si trotuare. Pe Viile Sibiului pe langa strada si trotuare sunt prevazute lucrari si la retelele de apa si canal menajer. Pe Muresului reteaua de canalizare a fost deja modernizata deci ar mai ramane reteaua de apa potabila si asternerea asfaltului. Pe strada Laptariei se va interveni intai pentru modernizare retelei de canalizare menajera iar pe Traian Demetrescu si Ghetariei se va interveni doar pentru carosabil si trotuare pentru ca retelele de utilitati au fost deja modernizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti prinsi

In loc sa mearga la scoala, sau sa isi caute un loc de munca 2 tineri din Jina s-au gandit sa faca bani din furat. Numai ca planul malefic al celor doi nu a mers prea departe. Hotii au ajuns pe mana politistilor. In doar 2 zile cei doi tineri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro