Consultanta pentru obtinerea atestatului de intreprindere sociala

Hila Ovidiu

Ajofm Sibiu ofera consultanta pentru obtinerea atestatului de intreprindere sociala si pentru obtinerea marcii de intreprindere sociala de insertie. Primul astfel de atestat a fost acordat la nivel national in urma cu 2 ani.

Pot aplica pentru atestatul de intreprindere sociala cei care se ocupa de producerea de bunuri, prestarea de servicii sau executia de lucrari care contribuie la bunastarea comunitatii sau a membrilor acesteia, cei care se ocupa de promovarea activitatilor ce pot genera locuri de munca destinate persoanelor provenite din grupuri vulnerabile sau cei care doresc sa dezvolte serviciile sociale pentru crestera capacitatii de insertie pe piata muncii a persoanelor provenite din categorii vulnerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Munitie neexplodata ridicata de catre pirotehnicienii ISU

Pirotehnistii ISU au intervenit luni la Cristian pentru a distruge o bomba ramasa neexplodata cel mai probabil din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Munitia cu o greutate de 150 de kilograme a fost descoperita cu o zi in urma de catre un cetatean la groapa de gunoi a localitatii. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro