Consultăm sibienii pe tema mobilității în Sibiu

stiri redactie

Primăria Sibiu actualizează în această perioadă Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a Sibiului, necesar și pentru accesarea de fonduri europene în cadrul financiar 2021- 2027.

În acest scop, în perioada 5 – 16 aprilie, firma contractată pentru actualizarea documentului – SC Foreign Investment Projects (FIP) Consulting SRL București – va desfășura mai multe activități de colectare a datelor de trafic și mobilitate, în teren.

În perioada menționată, reprezentanții consultantului vor fi prezenți în toate cartierele municipiului, pentru a efectua recensăminte de trafic și anchete origine – destinație la toate intrările rutiere în municipiu, acțiune care se va desfășura cu sprijinul Poliției Rutiere Sibiu.

De asemenea, vor intervieva sibienii prin intermediul unor chestionare adresate pietonilor și bicicliștilor și vor analiza sistemul de transport public prin măsurători ale numărului de pasageri în stațiile de autobuz și în autobuze.

Pentru a colecta date cât mai reprezentative asupra mobilității urbane în Sibiu, este necesară o participare cât mai largăa sibienilor, prin completarea unor chestionare. Pe această cale îi rugăm pe sibienii care vor fi abordați de intervievatori, să acorde câteva minute pentru a răspunde întrebărilor despre mijlocul de deplasare pe care îl utilizează cel mai des și problemele cu care se confruntă în cazul transportului public, a spațiilor de parcare sau în deplasarea pe jos.

În cazul în care, în zilele următoare, nu veți fi abordați pe stradă pentru a răspunde chestionarului privind mobilitatea urbană, vă invităm să văexprimați punctul de vedere asupra mobilitățiiîn Sibiu prin completarea în format electronic a chestionarului disponibil aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeozJwmbS2Oi3AwtFdvqPekuIOjW4kNwX2hBHRoxXTd0V4jfw/viewform

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproximativ 16.000 pachete țigări confiscate la frontiera de nord a României

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat în urma unor acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu țigări, 15.940 pachete cu țigări, în valoare de 186.500 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă. Ieri, 1 aprilie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro