Conscurs national “Viata la pozitiv”

Hila Ovidiu

O noua etapa a programului educational Live positive life-Viata la pozitiv s-a incheiat luni. Este vorba despre un concurs de desen, pictura, afise si postere. Expozitia compusa din cele mai reusite realizari a fost vernisata luni la Colegiul tehnic Independenta. Tot atunci au fost premiati si castigatorii primelor trei locuri la fiecare sectiune a competitiei nationale.

O noua etapa a programului Viata la Pozitiv s-a incheiat luni. Este vorba despre un concurs de desen, pictura, afise si postere desfasurat la nivel national. Cele mai frumoase lucrari au fost expuse la Colegiul Tehnic Independenta, iar cele mai bune dintre ele au fost premiate.Juriul a ales cate trei castigatori pentru fiecare dintre sectiuni. Acestea s-au adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani dar si 11-15 ani. Per total s-au strans 210 desene si picturi si 180 de afise si postere. Programul Live positife Life are deja traditie la nivel national dar si international. Lucrarile intrate in concurs au fost colectate in perioada 1 noiembrie 3 decembrie. cele mai bune lucrari ale expozitiei vor pleca din Sibiu prin mai toate scolile participante la proiect. Urmatoarea actiune in cadrul programului Viata la Pozitiv va avea loc in data de 20 decembrie. proiectul se va desfasura si pe parcursul anului viitor. La nivel national sunt inscrise in aceasta actiune 74 de scoli ce insumeaza aproximativ 10 mii de elevi beneficiari. Proiectul se va incheia la finele lunii august 2013 cu cun festivalpentru tineret la care vor participa si elevi parteneri din Plonia, Estonia, Moldova, Bulgaria si probabil Cipru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cercetat pentru talharie

Un timisorean de 32 de ani este cercetat pentru talharie dupa ce in cursul acestei luni in apropierea garii Talmaciu i-a sustras unei femei telefonul mobil si suma de 50 de lei. Desi prejudiciul a fost restituit victimei, judecatorii au emis pe numele barbatului un mandat de arestare preventiva pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro