Condamnat pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Se ingroasa gluma in cazul celor care incalca de prea multe ori legislatia rutiera. Un barbat de 35 de ani din Ocna Sibiului a fost deja condamnat pentru infractiuni la regimul circulatiei.

Un barbat de 35 de ani din Ocna Sibiului este exceptia de la regula in ceea ce priveste dosarele pentru infractiuni rutiere. Daca de obicei judecatorii sunt indulgenti cu acesti infractori, de aceasta data cel care s-a ocupat de caz a decis sa il trimita pe infractor acolo unde ii este locul. Poate ca barbatul nu ajungea la inchisoare daca era la prima abatere. A fost prins insa fara permis in repetate randuri in ultimii 4 ani. Barbatul va sta dupa gratii un an si doua luni. In acest timp de detentie i-au fost cumulate insa doua pedepse. In toata aceasta perioada barbatul are suficient timp sa invete partea teoretica pentru ca la iesire sa faca scoala de soferi si sa intre in sfarsit in legalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Magia Craciunului s-a revarsat asupra Sibiului

Spiritul Craciunului s-a instalat cu o luna mai devreme la Sibiu. In weekend s-a deschis Targul de Craciun. Decorul de poveste a scos din case zeci de mii de oameni. Proiectiile laser au facut deliciul publicului iar primele colinde au rasunat de pe scena pe care a urcat Radu Nechifor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro