Concursul Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta

Hila Ovidiu

Cei mai buni pompieri din tara sunt in aceste zile la Sibiu. Salvatorii au venit pentru a participa la faza nationala a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta. Lotul care reprezinta judetul gazda este format din 14 pompieri.

pompieri-Cei mai buni pompieri din tara au venit de marti la Sibiu pentru a participa la singura competitie menita sa le masoare fortele. Vor fi prezenti la concurs pompieri din Bacau, Bihor, Botosani, Capitala, Calarasi, Iasi, Ialomita, Mehedinti, Neamt, Suceava, Tulcea si Sibiu. Joi la Baza Pompierul dar si pe Stadionul Vointa vor avea loc mai multe priobe. Vorbim despre pista cu obstacole pe 100 de metri si stafeta 4×100 de metri. Vineri va avea loc festivitatea de premiere dupa ce pompierii vor demonstra in cadrul probelor ca stiu sa foloseasca motopompele.
Concursul are ca scopdezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor pompierilor pentru interventiile de urgenta si evaluarea pregatirii acestora . Lotul de pompieri care reprezinta Sibiul este compus din 14 specialisti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lovita pe trecerea de pietoni

Credeti ca daca circulati regulamentar sunteti feriti de accidente? Va inselati! A aflat asta pe propria piele o femeie de 58 de ani care a fost lovita de un sofer fix pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe bulevardul Corneliu Coposu. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro