Concurs de biciclete in Piata Mare

Hila Ovidiu

Concurs de biciclete in centrul orasului. Cei care stiu regulile de circulatie au avut ocazia de a-si dovedi maiestria dar si de a castiga premii consistente. Concursul se afla deja la a treia  editie.

Elevii de gimnaziu si liceu s-au intrecut luni in reguli de circulatie si maiestrie in manuirea bicicletei. Actiunea a fost realizata de catre politistii rutieri in parteneriat cu o firma ce comercializeaza biciclete. Concursul este realizat in incercarea de a-i familiariza pe tineri cu regulile de circulatie. S-au inscris in competitie 40 de elevi din ciclul ginazial si 10 din cel liceal. Copiii de generala au fost grupati cate 4 intr-o echipa iar cei de liceu cate 2. Tinerii au avut de trecut peste mai multe probe in care sa isi dovedeasca atat cunostinrtele cat si indemanarea. Toti participantii de la concurenti si pana la insotitori au fost premiati la final.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Fortelor Terestre

Parada militara de ziua Fortelor Terestre. Ziua de 23 aprilie marcheaza in fiecare an praznuirea Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, patronul spiritual al Fortelor Terestre, cea mai reprezentativa categorie de forte din Armata Romana. In Sibiu au fost organizate mai multe manifestari militare si au avut loc depuneri de coroane la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro