Concluzii cu privire la bărbatul găsit decedat la Săsăuş

La data de 21.05.2020, în jurul orei 14:15, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Săsăuș a fost găsit decedat în propria locuință. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cardul Poliției Orașului Agnita și Serviciului Investigații Criminale Sibiu, medicul legist și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care a coordonat activitatea de cercetare la fața locului. Persoană decedată, în vârstă de 67 de ani, a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții. În funcție de rezultatul necropsiei va fi stabiltă încadrarea juridică a faptei. Ancheta în acest dosar este în desfășurare.

UPDATE

În continuarea informațiilor transmise în cursul dimineții, în urma efectuării necropsiei s-a constatat că decesul nu a survenit ca urmare a unei acțiuni violente, în cauză neexistând suspiciuni de omor. Cercetările în acest caz continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acces la OCPI

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu permite, din nou, accesul persoanelor interesate (care dețin user și parolă pentru aplicaţia integrată de cadastru şi carte funciară) în arhiva OCPI pentru consultarea cărților funciare vechi. Decizia vine ca urmare a numărului mare de solicitări primite în ultima perioadă. Persoanele interesate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro