Concert caritabil

Hila Ovidiu

Concert caritabil la Sala Thalia. Evenimentul programat pentru 26 februarie este organizat de catre Spitalul Judetean si are ca scop strangerea de fonduri pentru Baza de Training si Cercetare Chirurgicala privind bolnavii cu afectiuni maligne.

Actiunea umanitara va avea loc incepand cu ora 19.00 si va fi compusa din prezentarea video a bazei de training si un concert simfonic extraordinar. Donatiile vor putea fi facute intr-o urna special amenajata in foaierul Salii Thalia. Cu banii obtinuti va fi cumparata aparatura necesara pentru ca tinerii medici si rezidentii sa isi poata perfectiona tehnicile chirurgicale. Instrumentarul si aparatura de care au nevoie in centrul de training ar duce ulterior la cresterea actului chirurgical si a confortului pacientilor mai ales a celor tratati de diferite forme de neoplasm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Investitii si achizitii la Psihiatrie

Spitalul de Psihiatrie a facut progrese importante in utlima perioada. Si la capitolul renovari s-au facut pasi importanti. Ba mai mult, mai nou si-a achizitionat un tractor pentru a putea usura munca celor care se ocupa de aleile si zonele verzi intinse pe cateva hectare in curtea unitatii medicale.Cea mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro