Concedii cu banii de la CARP

Hila Ovidiu

Si pensionarii vor concedii… concedii de tratament, bineinteles si mai putin de odihna. Iar pentru a face rost de banii necesari unui sejur intr-o statiune balneara cei mai multi au apelat la CARP. Numarul imprumuturilor a crescut cu aproximativ 15 procente fata de aeeasi perioada a anului trecut.

Cei mai multi pernisonari sunt bolnai si au nevoie de tratamente specifice in statiuni balneare. Numai ca banii pe care ii primesc lunar dupa ce au servit Statul o viata intreaga sunt mult prea putini pentru a-si permite “luxul” unui concediu de tratament. Asa ca oamenii incearca sa se imprumute in stanga si in dreapta. Cei care nu au rude, prieteni sau vecini cu bani apeleaza la Casa de Ajutor Reciproc. Fata de anul trecut numarul imprumuturilor cerute si acordate in aceasta perioada a crescut cu 15 procente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bursa pentru persoane defavorizate

Aproape 200 de locuri de munca pentru bursa de vineri. Actiunea desfasurata de catre Ajofm va avea loc la Sibiu si Medias. Prioritate la angajare vor avea persoanele ce provin din categorii sociale defavorizate. Persoanele care provin din categorii sociale defavorizate vor avea ocazia de a-si gasi vineri un loc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro