Comisie intrunita, decizie…amanata!!!

Hila Ovidiu

Scandalul dascalilor univeristari care au coordonat lucrari stiintifice scrise de condamnati continua. In cursul acestei zile Comisia de Etica s-a intalnit la Rectoratul Universitatii Lucian Blaga. Nu s-a putut lua nici o decizie. Doar 2 din cei 4 universitari chemati in fata comisiei s-au si prezentat pentru a raspunde intrebarilor. Comisia de etica a ULBS si-a dat intalnirea azi in speranta ca va reusi solutionarea problemei care pateaza nume mari ale universitatii banuite ca coordonat lucrari stiintifice scrise de catre detinuti celebri din penitenciarele romanesti. Printre cei vizati se numara insusi IPS Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului care ar fi coordonat o lucrare scrisa de George Becali. Alaturi de IPS ar fi trebit sa se prezinte in fata comisiei si alti 3 dascali universitari. Dintre cei chemati doar 2 au si decis sa raspunda intrebarilor membrilor comisiei. Este vorba despre conferentiar doctor Mirela Stanciu de la Stiinte Agricole si despre Gligor Ciortea directorul general al Departamentului ID si FR din cadrul universitatii.
Membrii comisiei s-au vazut nevoiti sa amane luarea unei decizii in ceea ce-i priveste pe cei patru…Nici cei audiati in cursul acestei zile nu au fost prea darnici cu amanuntele.
Membrii comisiei au promis ca vor lua o decizie dupa ce ii vor audia pe toti universitarii chemati sa dea raspunsuri si ca mai apoi vor face aceasta decizie publica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident la intersectia cu Selimbarul

4 persoane dintre care 2 copii au fost raniti in cursul serii intr-un eveniment rutier petrecut pe DN 1 la intersectia cu localitatea Selimbar. De vina pentru producerea accidentului a fost un sofer care nu s-a asigurat la intrarea in drumul national. Accidentul s-a produs in cursul serii, in jurul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro