Comemorat la 4 ani de cand a fost ucis

Hila Ovidiu

Marius Paliuc, jandarmul ucis la datorie in fara Consulatului German a fost comemorarat pentru al patrulea an consecutiv de catre colegii sai. Pentru prima data a fost prezenta la ceremonie si mama tanarului. Aceasta cere sprijin autoritatilor pentru ca tanarul sa fie inaintat in grad postmortem.

Sunt 4 ani de zile de cand Marius Paliuc a fost ucis in timp ce pazea Consulatul German si tot atatia ani de cand autoritatile incearca sa il prinda pe faptas. In lipsa dreptatii care ar fi trebuit sa se faca colegii jandarmului dar si membrii familiei tanarului ucis s-au intalnit in cursul zilei de luni pentru a-l omagia. Prezenta la comemorare mama tanarului ucis spune ca isi doreste doua lucruri: sa i se faca dreptate fiului si sa-i fie copilul inaintat in grad postmortem. Moartea jandarmului sibian Marius Paliuc ramane insa un mister atat pentru autoritati cat si pentru toti cei care l-au cunoscut. Mama tanarului s-a declarat dezamagita de faptul ca dupa 4 ani autoritatile nu au fost capabile sa gaseasca ucigasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Descinderi la Psihiatrie

Descinderi in spitalele din Sibiu! Vizate au fost pe de-o parte Psihiatria si o clinica privata din oras. Anchetatorii au ridicat documente cu privire la realizarea de studii clinice asupra pacientilor. Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au facut in cursul zilei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro