Comedie savuroasa la Arta

Hila Ovidiu

Cinematograful “Arta” din Sibiu va invita in aceata saptamana la o savuroasa comedie, care ii are in rolurile principale pe Mark Wahlberg, Mila Kunis si Seth MacFarlane. “Ted” este filmul care ruleaza incepand de vineri, pe marile ecrane.

Seth MacFarlane, omul din spatele serialului “Family Guy”, te socheaza cu umorul sau ireverentios pe marele ecran: scenarist, regizor si actor, caci el este si vocea personajului titular, MacFarlane spune povestea lui John Bennett, interpretat sw Mark Wahlberg, un barbat care vrea cu tot dinandinsul sa scape de… ursuletul lui de plus, Ted, adus la viata de o dorinta pusa in copilarie. Ajuns la maturitate, John viseaza la o viata normala alaturi de frumoasa Lori, interpretata de Mila Kunis, doar ca Ted se dovedeste a fi un obstacol greu de depasit. Situatiile in care ajung cele trei personaje sunt pline de umor, caraghios si bizar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cantecele Muntilor au rasunat in Piata Mare

Spectacol de zile mari vineri seara in Piata Mare. Mii de oameni au venit sa vada parada ce a avut loc in cadrul Festivalului International de Folclor “Cantecele Mintilor”. Artisti romani dar si din alte 6 tari ale lumii au incins atmosfera prim muzica, joc si voie buna. Cateva sute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro