Comedie germano-turca

Hila Ovidiu

Seria de filme cu prelegeri initiata de Centrul Cultural German si Academia Evanghelica Transilvania, continua la Sibiu. Vineri de la ora 18:00, la Centrul Cultural German va fi difuzat filmul Kebab Connection.

Prin intermediul unor filme de referinta din domeniul industriei germane de film, Umor made in Germany isi propune o introducere in comedia germana, luand in considerare si aspectul cultural prezent in fiecare film. Vineri, il puteti vedea pe Ibo, un tanar originar din Turcia, care stia din frageda copilarie ce va deveni cand va fi mare. Avea sa fie producatorul primului film kung-fu german. Dupa ce reclama realizata pentru restaurantul fast-food cu specific turcesc al unchiului sau devenise un succes, pare a i se fi deschis toate usile. Insa soarta are alte planuri pentru Ibo. Titzi, prietena lui, ramane insarcinata, iar tanarul protagonist nu se poate impaca cu ideea de a deveni tata. Ca si cum toate acestea nu ar fost de ajuns, prietena il da afara din casa, iar propriul tata il dezmosteneste. Ibo se confrunta dintr-o data cu una dintre cele mai mari decizii ale vietii sale. Filmul Kebab Connection nu este recomandat minorilor sub 12 ani. Intrarea este libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultimatum

Pana cel tarziu la data de 25 mai 2012, contribuabilii, persoane fizice, pot dispune asupra destinatiei sumei de 2 % din impozitul pe venit anual datorat, pentru sponsorizarea entitatilor nonprofit.  Incepand cu anul acesta formularele 200 si 230 se pot depune si online. Pot dona 2 la suta din impozitul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro