Coloana oficială a lui Klaus Iohannis, claxonată în trafic în semn de protest

Hila Ovidiu

Preşedintele Klaus Iohannis a devenit, miercuri, victima controverselor legate de modul abuziv în care ministrul de interne Gabriel Oprea ar fi folosit coloanele stârneşte şoferilor o reacţie alergică.

Urmare a scandalului mediatic,  coloana oficială a preşedintelui Klaus Iohannis a fost claxonată în capitală de şoferii pe lângă care a trecut

Coloana oficială a preşedintelui Kalus Iohannis a fost claxonată de zeci şoferi blocaţi în trafic în zona Casei Presei Libere din Capitală.

Momentul fost surprins astăzi în jurul orei 9:40, când şeful statului se îndrepta spre Romexpo pentru a susţine un discurs la deschiderea târgului agroalimentar Indagra, potrivit Digi24.

Circulaţia pe bulevardul Kiseleff a fost oprită câteva minute pentru a face loc coloanei oficiale a preşedintelui Klaus Iohannis. Imediat după trecerea acestuia, circulația a fost reluată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

14 localităţi sibiene alimentate cu apă prin aducţiunea Valea Secașelor

Aproximativ 16.000 de sibieni din 14 localități situate in partea de nord – vest a județului Sibiu vor fi alimentaţi, din octombrie, cu apă curentă primită printr-o nouă conductă , Aducțiunea “Valea Secașelor”, anunţă Apă Canal Sibiu. Conducta are o lungime de 73,7 km şi va alimenta localităţile Șura Mică, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro