Coliziune in lant

studio 1

Chiar in timp ce reprezentantii judetului se aflau in videoconferinta, in zona Punctului Control Vestem a avut loc o colizitune in lant. Pe fondul nepastrarii distantei regulamentare intre autovehicule un autotren a lovit masina din fata sa iar ciocnirea in lant a dus la avarierea a patru autoturisme. Un barbat a fost ranit si dus la spital.

One thought on “Coliziune in lant

  1. am tot respectul fata de cei prezenti la fata locului dar asi dori sa fac citeva precizari si va rog sa urmariti atenti la ce am declarat imediat dupa producerea accidentului fiind soferul aututilitarei care am fost OPRIT.nu cum se spunea acolo ca sa produs accidentul din cauza nerespectarii distantei in mers a soferilor, va rog sa-mi spuneti despre ce distanta vorbiti cind noi eram cu avariile in functionare si opriti in coloana si vina di spare autotrenul de 40 tone si ne spulbera ca pe niste popice corect era asa ,pe fondul neadaptarii vitezei in mers auotrenului si neatentia soferului de T I R …………ce vina avem noi care eram opriti in coloana si care era distanta la care va referiti cand spuneti ca nu am pastrat distanta regulamentara……multumim lui dumnezeu ca nea pazit de mai rau……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a inaugurat primul magazin social din Sibiu

Miercuri a avut loc inaugurarea oficiala a primului magazin social din Sibiu. Acesta ofera spre comercializare produse alimentare si nealimentare la preturi cu peste 50 la suta mai mici decat in magazinele obisnuite. Se presupune ca la Sibiu acesta va deservi aproximativ 900 de familii aflate la limita saraciei.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro