Colectionarii s-au intalnit la Sibiu

Hila Ovidiu

Colectionari din toate colturile tarii si-au dat intalnire in acest weekend la Sibiu. Intr-o atmosfera placuta, in apropierea Parcului Sub Arini, pasionatii de monede vechi, carti, documente, sau chiar bijuterii de epoca s-au intalnit pentru a face schimburi sau pentru a vinde respectiv cumpara diferite obiecte.

Zeci de colectionari din mai toate judetele tarii si-au dat intalnire sambata la Sibiu. Acestia nu au venit cu mana goala ci cu cele mai de pret obiecte pe care le-au strans de-a lungul zecilor de ani. Vorbim despre ceasuri vechi de aproximativ 150 de ani, icoane, timbre, vederi, carti, documente sau bijuterii. Colectionarii au promis ca vor reveni la Sibiu ori de cate ori vor avea ocazia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

300 de locuri de munca

Sibienii care n-au prins un loc de munca in straintate, mai au o sansa de angajare la noi in judet de aceasta data. Angajatorii sibieni pun la dispozitia celor interesati aproximativ 300 de locuri de munca. 35 dintre acestea sunt pentru absolventii de studii superioare. Din cele 294 de locuri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro