Cod galben de vreme rea

Hila Ovidiu

Credeati ca a venit vara? V-ati inselat!!! Din aceasta seara sibiul a intrat din nou sub avertizare cod galben de ploi si vijelii.

Avertizarea a fost emisa in cursul zilei de luni. Tot de atunci, de la ora 20.00 a si intrat in vigoare. Si asa va ramane pana in data de 1 iulie la ora 09.00. Este afectata mai bine de jumatate de tara. In acest interval meteorlologii spun ca trebuie sa ne asteptam la instabilitate atmosferica in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si Oltenia. Exceptie nu va face nici nord vestul Munteniei. Vorbim mai exact despre judetele Timis, Arad, Hunedoara, Brasov, Sibiu, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Valcea, Arges, Caras-Severin, Hunedoara, Brasov, Alba, Bijhor. Mures, Harghita, Cluj, Satu Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Salaj si o parte din Dambovita.
Specialistii in meterolologie spun ca vor fi averse ce vor avea si caracter torential, vor avea loc frecvente descarcari electrice, iar intensificarile vantului pot lua aspect de vijelie. Pe arii rastranse sunt posibile caderi de grindina. Cantitatile de apa medii vor fi de 20 de litri pe metrul patrat, dar izolat acestea pot ajunge si pana la 50 de litri pe metrul patrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal in familie

Data afara din casa in care a trait zeci de ani chiar de catre propii nepoti. Este povestea unei pensionare din sibiu. In esenta istoria familiei este mult mai alambicata. In timp ce femeia spune ca are un act irevocabil, nepotii acesteia spun ca au castigat un proces in instanta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro