Cod galben de polei

Hila Ovidiu

A fost cod galben de polei la Sibiu. Avertizarea meteo a fost emisa in aceasta dimineata pentru intervalul orar 07.30-09.30. Firmele de deszapezire au iesit in teren cu materiale antiderapante.

polei

2 ore pentru inceput Sibiul s-a aflat in cursul acestei zile sub cod galben de polei. Inca de la primele ore ale diminetii si pana la pranz strazile si trotuarele au fost adevarate patinoare. Cei de la deszapezire au iesit de dimineata si au imprastiat pe strazi materiale antiderapante. S-a folosit pentru dezghetarea strazilor un amestec de sare si clorura de magneziu, solutie speciala impotriva poleiului. Si cetatenii au obligatia de a imprastia nisip si sare pe trotuarul din fata casei sau din fata blocului. Se impiedica astfel formarea de ghetus si implicit accidentele. Reprezentantii municipalitatii spun ca cei care nu isi curata trotuarele de gheata risca amenzi usturatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi si dosare penale pentru comercianti certati cu legea

Politistii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Economice au intocmit 11 dosare penale si au dat amenzi de peste o suta de mii de lei in 2014 persoanelor care s-au sustras de la plata taxeloe si impozitelor catre finante sau care au comercializat marguri fara evidentierea activitatilor comerciale. Cel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro