Cod galben de ploi si ninsori

Hila Ovidiu

Atentie!!! Ne asteapta precipitatii abundente. Meteorologii au emis doua avertizari cod galben pentru acest weekend. Cea pentru sambata noaptea vizeaza trei sferturi de tara iar ceapentru duminica intregul teritoriu al Romaniei.

Daca de dimineata am avut ceata, iar pe la orele pranzului chiar ne-am putut bucura de cateva raze de soare, odata cu lasarea serii meteorologii spun ca vremea se inrautateste. Astfel incepand din aceasta seara si pana in dimineata alegerilor va ninge in trei sferturi de tara. In Transilvania precipitatiile vor fi mixte si vor favoriza poleiul. Local cantitatile de precipitatii vor fi de peste 25 de litri pe metrul patrat iar izolat acestea pot ajunge chiar si pana la 50 de litri pe metrul patrat. Pe alocuri vor avea loc intensificari ale vantului viscolind zapada. Si a sta nu e tot. ziua de duminica se anunta una rece cu temperaturi ce nu vor depasi 2-3 grade la orele pranzului si precipitatii miste sau sub forma de ninsoare in intreaga tara. In zonele de munte vantul va fi prezent si va viscoli ninsoarea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Selectie pentru Germania

Studenti vi se pregateste ceva. O noua selectie pentru locuri de munca in straintatate va avea loc in prima luna a anului viitor. Dosarele trebuie depuse la Bucuresti, insa informatii despre posturile disponibile pe perioada verii in Germania pot fi obtiunute de la Ajodm Sibiu.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro