Cod Galben de ninsori abundente şi lapoviţă pentru Sibiu

Hila Ovidiu

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis atenţionare Cod Galben de ninsori şi  cantităţi importante de apă pentru judeţul Sibiu valabilă de joi, de la ora 6.00, până vineri dimineaţa la ora 9.00.

“Precipitaţiile vor cuprinde treptat întreaga regiune şi se vor intensifica. Pe arii extinse în zona montană și local în rest, vor fi mai ales ninsori şi lapoviţă, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, cu precădere în Carpaţii Meridionali şi Orientali”, potrivit ANM.

În zonele de munte vântul va avea intensificări temporare, pe arii restrânse depăşind la rafală 50…55 km/h.

Ninsori, slabe cantitativ, se vor semnala şi în după-amiaza zilei de miercuri, 25 noiembrie şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi.

Meteorologii avertizează că precipitaţiile vor continua şi în zilele care urmează şi vor fi intervale în care ele vor fi abundente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 60 de maşini deszăpezesc judeţul. Cum se circulă!

Circulaţia pe drumurile din judeţul Sibiu se face în condiţii de iarnă, însă fără blocaje din cauza zăpezii sau a poleiului. Societatea  Drumuri și Poduri SA Sibiu acţionează , joi, cu toate cele 67 utilajele de deszapezire din dotare pentru curăţarea drumurilor judeţene. Maşinile sunt pe traseu, “intervenind cu lame […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro