Cod galben

Hila Ovidiu

Un nou cod galben pentru zona de sud vest a tarii. Avertizarea meteo acopera si sudul judetului Sibiu. In 6 judete a fost emis cod portocaliu de ploi si vijelii.

harta codCodul a intrat in vigoare in aceasta dimineata la ora 10 si va fi valabil pana marti la ora 10.00. se asteapta instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ. Avertizarea meteo se intinde pe jumatatea de vest a tarii si zonele de munte. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si cantitati de apa de pana la 50 de litri pe metrul patrat in judetele in care a fost emis cod galben. De cod galben este acoperita si partea de sud a judetului nostru. Sunt insa si 6 judete in care a fost instituit cod portocaliu. Vorbim despre judetele Gorj, Vâlcea, Mehedinţi, Dolj, Olt şi Argeş. Codul portocaliu expira in data de 29 iulie la ora 03. in cele 6 judete sunt asteptate ploi torentiale de pana la 80 de litri pe metrul patrat si chiar mai mult in anumite zone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Microbuze scolare pentru elevii sibieni

24 de microbuze scolare vor ajunger pana la finele anului la Sibiu. Vor fi folosite pentru transportul elevilor din sate catre scolile unde copiii invata. Primele doua masini au sosit deja. Pentru judetul nostru au fost repartizate 24 de microbuze scolare. Primele doua au ajuns deja la Sibiu. In perioada […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro