Cocktail de evenimente culturale

Hila Ovidiu

Luna iulie vine cu o sumedenie de evenimente culturale si sportive menite sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Vorbim aici despre o competitie ciclista internationala, un festival iubiti de toti rockerii, un festival de poezie si multe evenimente dedicate modei.

Startul evenimentelor culturale s-a dat sambata in muzeul in aer liber unde au avut loc Zilele Hungarikum cu deja celebrul concurs de gatit mancare ungureasca. Tot in acest weekend are loc si cel mai mare eveniment destinat iubitorilor de tatuaje. In aceasta perioada va avea loc si Festivalul National Coral Timotei Popovici. Saptamana viitoare va avea loc Festivalul Concurs International de Interpretare Pianistica si Compozitie, Carl Filtsch. Evenimentul se afla la editia cu numarul XXI. Pana in 17 iulie are loc si Simpozionul European de Sculptura. In ceea ce priveste sportul, luna aceasta este programat si Turul Ciclist al Sibiului. Sibienii vor mai avea parte de concerte si festivaluri de muzica rock, cinema in aer liber, piese de teatru, festivaluri de moda si evenimente sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oferte de angajare

Explozie de oferte de angajare in Sibiu. Sunt disponibile in aceasta perioada 1388 locuri de munca vacante. 88 de angajatori doresc sa faca urgent recrutari de personal. Cele mai multe locuri de munca, 260 la numar, vizeaza postul de operator montaj linii automate si sunt oferite de catre un singur […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro