Coada pentru inscrierile la cresa

Hila Ovidiu

Zeci de parinti si-au luat sezlongurile si scaunele si s-au pus la coada in fata Cresei nr 2 din Sibiu, pentru a-si inscrie copiii. Desi inscrierile incep de abia miercuri dimineata, oamenii stau la coada de luni, in speranta ca vor prinde un loc. Aceasta este singura cresa din zona Terezian, care deserveste  mai multe cartiere.

Zeci de parinti, bunici si matusi si-au amplasat scaunele in fata Cresei nr 2 din Sibiu, situata pe strada Gladiolelor din cartierul Terezian, in speranta ca vor prinde un loc pentru copii. Inscrierile la aceasta cresa se fac din 1 august si oficial, pe site-ul primariei sunt afisate  30 de locuri. Parintilor li se spune insa ca sunt numai 20 de locuri, pentru ca nu toti de la cresa faca 3 ani in 15 septembrie ca sa intre la gradinita. Deci 20 de locuri pentru cartierele Terezian, Tiglari, Tineretului, Gara Mica si Veterani, Piata Cibin si Orasul de jos. Oamenii sunt disperati ca nu vor mai prinde un loc pentru copilul lor, mai ales ca umbla zvonul ca multe dintre aceste locuri sunt deja “rezervate” pentru cei cu relatii si pile. Dupa ce s-au vazut in inscrisi in tabelul facut de ei, oamenii si-au chemat si rudele ca sa le tina locul la coada, 24 de ore din 24. Cea mai mare temere a parintilor este ca, miercuri dimineata, cand vor incepe inscrierile, alti zeci de parinti vor da navala sa-si inscrie copii, si va iesi astfel un scandal monstru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incep inscrieri la ultimele doua crese din Sibiu

Din 1 august incep inscrierile la ultimele doua crese din Sibiu. Aproape 50 de locuri pot fi ocupate de catre micutii cu varste mai mici de trei ani. Pentru ca locurile in astfel de institutii sunt insuficiente, municipalitatea doreste ca pana la finele anului sa mai dea in folosinta inca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro