Coada la taxe si impozite

Hila Ovidiu

Coada la taxe si impozite.Luni a fost ultima zi cand sibienii si-au putut achita darile catre stat fara sa fie penalizati. Au fost inregistrate la ghisee nu mai putin de 1600 de plati.

Pentru ca 31 martie,  ziua cand in mod normal ar fi trebuit sa se incheie primul trimestru de plata a taxelor si impozitelor, a cazut in weekend,   perioada de achitare a darilor catre stat a fost prelungita pana luni 2 aprilie. Iar sibienii si-au amintit in ultima zi ca au de achitat taxe si impozite. Asa ca in ultima zi a primului trimestru s-au efectuat 1600 de plati. Oamenii au vrut sa beneficieze si de reducerea de 5 la suta pe care o ofera primaria persoanelor fizice care isi achita suma integrala aferenta anului in curs. Asa ca sibienii s-au asezat frumos la coada inca de la primele ore ale diminetii si au asteptat sa isi achite darile catre stat. Cei mai multi dintre acestia au fost pensionari. In 2011 in primul trimestru s-au facut incasari de peste 15 milioane de lei la persoane fizice si de mai bine de 22 de milioane de lei la persoane juridice. In 2013 insa incasarile ar putea fi mult mai mari. Si asta pentru ca pe masa guvenrantilor se afla un proiect de lege care daca va fi adoptat va creste cu 16 procente sumele pe care romanii le vor avea de achitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a spanzurat la 64 de ani

O femeie de 64 de ani din Cisnadie si-a pus capat zilelor la sfarsitul saptamanii trecute. Cadavrul femeii a fost gasit chiar de catre mama ei, care a chemat imediat politia. Nimeni nu stie deocamdata de ce s-a spanzurat femeia, dar este cunoscut faptul ca suferea de afectiuni psihice. Durere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro