Coada la permise

Sibienii carora le expira permisele de conducere au luat cu asalt ghiseele prefecturii. Oamenii se grabesc sa intre in posesia carnetului pana in data de 19 ianuarie cand intra in vigoare noua lege. Cei care isi schimba actul pana la data respectiva scapa de controlul medical obligatoriu.

Inghesuiala la permise. Cozi interminabile s-au format inca de la inceputul saptamanii la sediul prefecturii unde oamenii s-au grabit sa isi schimbe carnetele de conducere. Si asta pentru ca in 19 ianuarie cand vor intra in vigoare noile modificari ale Codului Rutier soferii vor fi obligati sa-si faca vizita medicala si sa obtina un certificat din care sa rezulte ca nu sufera de boli care i-ar putea impiedica sa conduca. Marti spre exemplu aproximati 400 de persoane si au ridicat bonuri de ordine de la serviciul permise. Au fost si sibieni care nu au inteles intocmai legea. De exemplu un sibian se temea de faptul ca odata cu aceasta schimbare s-ar micsora si perioada de valabilitate a carnetului de conducere. Cei care au reusit deja sa isi depuna actele erau ceva mai optimisti.Cei care isi vor schimba permisele auto dupa data de 19 ianuarie cand intra in vigoare modificarile aduse Codului Rutier vor plati aceeasi taxa obisnuita de 68 de lei, dar vor fi obligati sa faca vizita medicala.

One thought on “Coada la permise

  1. Nu mai induceti oamenii in eroare . Oamenii nu trebuie sa intre in posesie pana la 19 ian ci ei trebuie sa depuna actele pana la 19 ian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La impozite mai mari, reduceri mai mari

Consilierii locali s-au intalnit marti in sedinta extraordinara pentru a vota proiectul de hotarare privind modificarea taxelor si impozitelor. Acestia au cerut primarului ca bonificatia oferita celor care platesc integral in primul trimestru sa fie de 10 procente in loc de 5 cum a fost pana acum. Proiectul de hotarare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro