Cluburi inchise temporar!!!

Hila Ovidiu

Incendiul de la clubul bucurestean a scos la control si Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului. La Sibiu au fost luate la bani marunti 38 de baruri si cluburi. 2 au fost inchise temporar.

Tragedia din clubul bucurestean inca face valuri in tara. In timp ce Capitala isi plange mortii, iar numarul decedatilor creste de de la o zi la alta, autoritatile locale fac tot felul de controale la operatorii economici care detin spatii in care functioneaza baruri, cluburi, discoteci sau restaurante. In doar 10 zile cei de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Sibiu au controlat 38 de operatori economici. 25 dintre acestia au fost amendati iar altor 2 le-a fost suspendata activitatea.
Printre cele mai grave nereguli depistate se numara lipsa autorizatiei de functionare, lipsa delimitarii spatiului de fumatori de cel de nefumatori, lipsa sistemelor de ventilare, nerespectarea orarului de functionare si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imobilul de pe Balcescu 29 nu va mai apartine familiei prezidentiale

Instanta a decis! Familia presedintelui Klaus Johannis va pierde imobilul de pe Nicolae Balcescu numarul 29. Sentinta, definitiva, vine dupa mai bine de 15 ani de procese. Familia fostului primar si actual presedinte Klaus Johannis a pierdut in cursul acestei zile procesul pentru imobilul de pe Nicolae Balcescu numarul 29. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro