Clubul pensionarilor

Hila Ovidiu

Aveti o varsta venerabila, dar va simtiti singuri si nu stiti ce ati putea face cu timpul dumneavoastra liber? Probabil n-ati auzit de clubul pensionarilor. La Casa de Ajutor Reciproc, in fiecare seara, persoane de varsta a treia isi dau intalnire pentru a juca sah, table sau pentru a urmari alaturi de cei cu care au legat prietenii emisiunile tv preferate.

Si mare dreptate au in piesa lor cei de la Holograf. Vine o zi cand in teorie ne incheiem aportul social. In termeni ceva mai pragmatici, iesim la pensie si la doar cateva luni dupa ce ne-am incheiat prestatiile catre stat sau patron dupa caz, simtim ca…nu stim ce sa facem cu timpul nostru liber. Si poate ca noi vorbim ipotetic la momentul de fata, dar cei mai in varsta decat noi, ajunsi la varsta a treia, inteleg semnificatia fiecarui cuvant. In sprijinul lor, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor vine in sprijinul celor care au ajuns la aceasta varsta punandu-si la dispozitie o parte a sediului pentru asa numitul club al pensionarilor. Aici indiferent ca sunt membri CARP sau nu, varstnicii pot sa-si intalneasca semenii, sa lege prietenii si sa desfasoare diferite activitati recreative. Aici batranii sunt invitati sa uite de varsta, de neajunsuri sau de reumatism si sa isi petreaca alaturi de alti semeni de aceeasi varsta cateva ore jucand table, sah, uitandu-se la televizor sau sporovaind vrute si nevrute asa ca in vremurile bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Frigul ingheata piata muncii

Numarul locurilor de munca vacante scade direct proportional cu temperaturile din termometre la Sibiu. Pentru aceasta perioada angajatorii din judet au disponibile doar 250 de oferte. Si toate astea in conditiile in care rata somajului a sarit inca de luna trecuta la peste 4 la suta. Frigul de afara pare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro