Cisternă cu kerosen răsturnată pe DN1. Trafic deviat între Sibiu şi Braşov

Hila Ovidiu

Traficul rutier pe DN1, între Sibiu şi Braşov, a fost deviat, marţi, din cauza unei cisterne încărcată cu kerosen care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în apropierea localităţii Viştea de Jos

“Începând cu ora 8:45, în judeţul Braşov, din motive de siguranţă, din cauza unei autocisterne răsturnate în afara părţii carosabile, traficul rutier de pe DN1 Braşov – Sibiu a fost deviat, în ambele sensuri, între localităţile Ucea de Jos şi Sâmbăta de Jos, pe traseul DJ105C Ucea de Jos – Victoria, DJ104A Victoria – Viştea de Sus – Drăguş – Sâmbăta de Sus, DJ105B Sâmbăta de Sus – Sâmbăta de Jos”, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Autocisterna este încărcată cu kerosen şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la kilometrul 255+400 de metri, în apropierea localităţii Viştea de Jos.

Din primele informaţii deţinute de poliţişti, se pare că şoferul autocisternei nu a asigurat corespunzător ansamblul de vehicule, care era oprit.

UPDATE:Cisterna cu 20 de tine de kerosen  a pornit de pe loc, fără şofer!

Potrivit brasovultau.ro, cisterna era în grija unui bărbat în vârstă de 53 de ani din judeţul Prahova, care  a parcat în pantă cisterna încărcată cu 20 de tone de kerosen.

Aa coborât din cabină, dar nu a asigurat corespunzător maşina, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov, cms.şef Liviu.

Şoferul nu a acţionat frâna de mana, fie sistemul nu a funcţionat sau s-a spart o conductă din structură. Cisterna fiind lăsată în pantă a parcurs, necondusă, 50 de metri şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au asigurat zona pe o rază de 300 de metri pentru ca pompierii să poată să intervină. La această oră traficul rutier este deviat pe Drumul Judeţean 104 A prin localităţile Victoria – Drăguş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rectificare bugetară: Primăriile primesc bani pentru achitarea datoriilor

Primăriile din Sibiu primesc în luna noiembrie, în urma rectificării bugetare, cate 50 mii lei pentru achitarea arieratelor şi finanţarea proiectelor de dezvoltare locală. Sumele sunt distribuite unifor catre toate cele 62 de oraşe şi comune din judeţ, cu excepţia primăriei Copşa Mică, unde suma alocată aproape s-a dublat din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro