Circulatie ingreunata

alin

Atentie pe unde circulati! Mai multe strazi din oras vor fi inchise cu ocazia desfasurarii ,, turului ciclist al Sibiului ‘. Aveti la indemana rute ocolitoare sau inarmati-va cu rabdare.

Turul Ciclist va modifica, incepand de joi, traficul rutier. Mai multe parcari din centrul Sibiului vor fi restrictionate din cauza Prologului Turului Ciclist. Pe parcursul evenimentului, si drumurile judetene, dar si cele nationale, vor fi restrictionate traficului. Parcarea Primariei din Piata Mica in intervalul va fi inchisa intre orele 16.30 – 21.00. Partial parcarile de pe strazile Mitropoliei, str. Postei, str. Centumvirilor , Str. Odobescu, Str. Ghe. Lazar in intervalul 12.30 – 21.00. Accesul va fi restrictionat pe str. Nicolae Balcescu in intervalul orar 16.00 – 03.00 pentru montarea si demontarea gardurilor de protectie. Pentru organizarea etapei Contratimp pe echipe, in data de 20 iulie 2014, circulatia va fi oprita de la iesirea din Municipiul Sibiu spre Rasinari de la parcarea Zoo in intervalul orar 09.00 – 12.30. De asemenea circulatia va fi oprita si la iesirea din Municipiului Sibiu spre Poplaca in intervalul orar 9.00 -11.30.
In aceste intervale de timp, devierea circulatiei spre si dinspre Rasinari, Poplaca si Paltinis se face pe traseul Str. Ludos – Calea Poplacii – Sos. Alba Iulia – DN 1 – Cristian – Orlat – Rasinari / Gura Raului – Paltinis /Rasinari.
Pentru organizarea ultimei etape din data de 20 iulie, restrictionarea traficului se va face in intervalul orar 20.00 – 21.00 la trecerea ciclistilor pe traseul Sens giratoriu OBI – Calea Surii Mari – Str. Lunga – Str. Rusciorului – Str. Tg. Fanului – Str. Ocnei– Piata Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai bun...

Britanicul Paul Bolton a castigat marti, Prologul Romaniacs. In fata a 15.000 de spectatori aflati pe b-dul Coposu din Sibiu, participantii au facut un adevarat show. Britanicul Paul Bolton a castigat, pentru a doua oara consecutiv, Prologul celei de a 11-a editii a Romaniacs, cel mai dur raliu de hard […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro