Circulati cu prudenta!!!

Hila Ovidiu

Aveti grija cum treceti strada. Mai multe accidente in care au fost implicati pietoni au avut loc in aceasta saptamana. Politistii spun ca este nevoie de atentie maxima atat din partea soferilor cat si din partea pietonilor. Numai asa pot fi prevenite astfel de evenimente rutiere.

traversare-neregulamentara

Saptamana aceasta aproape in fiecare zi a avut loc cate un accident rutier in care au fost implicati pietoni. Cel mai adesea tocmai cei loviti de masina sunt cei vinovati pentru producerea accidentelor. Politistii ne dau cateva indrumari pentru a circula pe strada in siguranta. Reamintim faptul ca pietonii au obligatia de a se deplasa numai pe trotuar. In lipsa acestuia poate fi folosit acostamentul din partea stanga a drumului in directia lor de mers. Pietonii au prioritate in condintiile in care traverseaza pe trecerile de pietoni sau pe la semafoare. Pietonii care au fost accidentati din vina lor poarta intreaga vina a accidentului si vor fi sanctionati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Feriti-va de intoxicatii cu ciuperci!

Lunile august si septembrie sunt lunile in care de obicei in paduri apar ciupercile! Atentie insa! Nu toate sunt comestibile! Medicii spun ca nici cele pe care le cunoasteti inca de cand erati copii si mergeati cu bunicii la adunat de ciuperci nu ar trebui consumate pentru ca exista riscul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro