Cioban ranit adus de salvamontisti tocmai de pe varful Magura

Hila Ovidiu

Un barbat a ajuns la spital dupa ce a cazut de pe cal. Salvarea lui a fost o operatiune dificila dat fiind faptul ca totul s-a intamplat in creierii muntilor. Mai multi pompieri si salvamontisti si-au dat mana pentru salvarea ciobanului.

Noapte de foc miercuri spre joi pentru un echipaj de la SMURD si mai multi salvamontisti. Acestia au fost solicitati sa intervina pana in creierii muntilor Cindrel , pe varful Magura, de unde sa preia un cioban ranit. Barbatul cazuse de pe cal si suferise mai multe fracturi. Barbatul a fost preluat de catre SMURD din Rau Sadului si dus la spitalul judetean. In urma cazaturii ciobanul s-a ales cu mai multe traumatisme printre care si unul costal. Medicii de la Spitalul Judetean spun acum ca barbatul este in afara oricarui pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 12 mai

1551: Prin decret regal, era fondată Universitatea Naţională San Marcos din Lima, cea mai veche instituţie de învăţământ superior de pe continentul sud-american 1820: În Italia, se năştea britanica Florence Nightingale, cea care a pus bazele asistenţei medicale moderne (d. 1910) 1871: Înceta din viaţă compozitorul şi pedagogul francez Daniel-Francois-Esprit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro