Cioaba a respectat traditia pascala

Hila Ovidiu

Ca in fiecare an, autointitulatul Rege al Romilor, Florin Cioaba, a tinut slujba de Inviere la Biserica Penticostala Filadelfia din Sibiu, dupa care a calcat pragul fiecarui supus in parte, pentru a-i binecuvanta masa si familia.

Florin Cioaba , autointitulatul rege al romilor, a tinut slujba in ziua de Inviere la biserica penticostala Filadelfia din Sibiu. Apoi, conform traditiei,  a binecuvantat casa si masa fiecaruia dintre supusii sai.  Slujba de la biserica a durat cateva ore si a fost tinuta de insusi  Florin Cioaba. In  timpul acesteia oamenii s-au rugat, s-au impartasit si au cantat melodii crestine. Dupa slujba, regele Cioaba a pornit la colindat, el intrand sa deschida masa  in casa fiecaruia dintre supusii sai. Regele a binecuvantat fiecare masa, casa, i-a binecuvantat pe capul familiei si pe copii, si a gustat din bucatele de sarbatoare pregatite de gazde.  In prima casa in care a intrat, regele a poftit la cordon bleu, dar si la o bucata de friptura de miel, pregatita dupa reteta traditionala.  El a ciocnit un ou rosu cu fiul sau, Dorin, si le-a urat gazdelor, dar si tuturor romanilor, sarbatori fericite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hristos a Inviat

Mii de sibieni au luat cu asalt bisericile din oras   pentru a lua parte la slujba de Inviere. Cei mai multi dintre ei au fost la Catedrala Mitropolitana. Aici slujba a fost oficiata de catre IPS Laurentiu Streza Mitropolitul Ardealului. Mii de oameni au luat cu asalt bisericile din oras […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro