Christiana Uikiza incanta sibienii de Anul Nou

Hila Ovidiu

Frumoasa si talentata Christiana Uikiza vine la Sibiu. Fata cu parul si vocea de aur va canta in 31 decembrie 2016 si 1 ianuarie 2017 in cadrul celei de-a opta editii a Concertului de Anul Nou.

Putini sunt cei care stiu ca indragita artista este nascuta la Resita, in Romania. Pentru inceput, solista de astazi a studiat vioara, chitara si pianul cariera de solist vocal incepand-o abia de la varsta de 14 ani. La vremea respectiva isi compunea singura muzica si versurile, ba chiar si-a creat si propria formatie. Crhistiana Uikiza s-a mutat in 2005 la Viena si de a colo a cunoscut succesul international. In noaptea dintre ani dar si in prima zi a anului nou aceasta va fi la Sibiu unde va incanta publicul de la Sala Thalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Astra Film isi desemneaza sambata castigatorii

Au mai ramas mai putin e 24 de ore pana cand Astra Film Festival isi va decerna castigatorii. Documentarele premiate vor putea fi revazute de catre public in cursul zilei de duminica. Festivitatea de premiere este programata pentru ziua de sambata cu incepere de la ora 19.00. Ceremonia va avea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro