Chirii mai mari

Hila Ovidiu

Apropierea inceperii anului universitar a crescut chiriile. Preturile sunt mai mari si cu 50 de euro fata de inceputul verii. Cele mai cautate zone ale Sibiului sunt centrul si Bulevardul Mihai Viteazu.

blocNorocosii care au avut bani sa investeasca in imobile, sau care au mostenit case isi freaca mainile la fiecare inceput de an universitar. Si asta pentru ca neavand unde sa stea, studentii care nu prind un loc in camin incep sa umfle buzunarele proprietarilor de locuinte. Cei isteti si-au inchiriat locuinte inca din vara. au profitat astfel de preturi ceva mai mici ca cele de la inceputul sezonului studentesc. Spre exemplu in iunie un apartament cu doua camere, decomandat, mobilat si utilat putea fi inchiriat la suma de 170 de euro pe luna. Acum insa…pretul este altul. Cele mai cautate zone sunt cele din centrul orasului, urmate de Bulevardul Mihai Viteazu si cartierele Vasile Aron sau Valea Aurie. Preturile sunt insa pe masura. Intre 180 si 250 de euro pentru o locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de amenzi pentru neportul centurii de siguranta

Peste 200 de soferi au fost amendati doar luni. 10 dintre ei s-au ales si cu permisul suspendat. Actiunile rutiere continua pana la finele saptamanii. De luni politistii rutieri le-au pus gand rau celor care nu poarta centura de siguranta. In prima zi de controale in trafic s-au dat si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro