Cercetati pentru furt calificat

Hila Ovidiu

Trei barbati din Dumbraveni au ajuns pe mana oamenilor legii dupa ce au fost prinsi in flagrant. Acestia si-au petrecut deja cateva ore bune in arest iar in cursul zilei de marti au fost predati Parchetului de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva.

In aceasta saptamana trei barbati au ajuns pe mana politistilor dupa ce au fost prinsi furand fier dintr-o centrala dezafectata. In prima instanta acestia au fost retinuti pentru 24 de ore pentru infractiunea de furt calificat, iar in cursul zilei de marti cei trei au ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de arestare preventiva. Doi dintre hoti au fost prinsi in flagrant in timpul unei actiuni de patrulare desfasurate de politistii din Dumbraveni chiar in timp ce vroiau sa sustraga din cladirea dezafectata tevi, corniere metalice dar si grilaje din fier beton. Cercetarile politistilor au scos la iveala faptul ca cei doi barbati in varsta de 21 si 40 de ani nu erau la primul furt din cladirea respectiva. Ei mai sustrasesera prin taiere si alte componente metalice ale centralei dezafectate. Tot in urma cercetarilor s-a stabilit si faptul ca cei doi aveau si un complice. Este vorba despre un tanar de 26 de ani tot din Dumbraveni care se ocupa de asigurarea pazei in timpul in care cei doi comiteau infractiunea. Toti trei vor raspunde acum in fata legii. Prejudiciul realizat de catre cei trei infractori nu a putut fi recupetat decat in proportie de 30 la suta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Continua proiectele pentru apa Sibiului

Proiectul „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetele Sibiu si Brasov” a mai facut marti inca un pas. In 6 martie a fost semnat cel de-a l doilea contract de servicii. Este vorba despre contractul de supervizare a lucrarilor. Pana acum au mai fost semnate contracte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro